دوره دوم محفل کتابخوانی انجمن علمی – دانشجویی رشته نقاشی آغاز شد

دوره دوم محفل کتابخوانی انجمن علمی – دانشجویی رشته نقاشی با حضور استادان و دانشجویان علاقه‌مند دوشنبه ۶ آذر در کتابسرای دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

این محفل با حضور دکتر علی‌اصغر ميرزايی‌مهر، مدير گروه نقاشی و دکتر محمدجواد عليمحمدی اردكانی، عضو هيات علمی گروه نقاشی با محوریت گزیده اشعار «مهدی اخوان ثالث » و به‌ویژه شعر «آواز چگور» برگزار شد.

در ابتدای این مراسم آرین علی‌پور، دبیر انجمن علمی – دانشجویی نقاشی، شعر آواز چگور را بازخوانی کرد. در ادامه، استادان در خصوص کارنامه، زندگی و به‌خصوص شعر آواز چگور به گفتگو پرداختند. زندگی اخوان ثالث، موسیقی‌دانی اخوان، ارجاعات تاریخیِ در اشعار اخوان، سبک نیمایی، تاثیر اخوان از فردوسی و حضور جنبه‌های اجتماعی در اشعار اخوان از جمله مباحث مطرح‌شده در این نشست بود.گفتنی است، مهدی اخوان ثالث شاعر، ادیب و موسیقی‌پژوه بزرگ معاصر است که اشعار او بیشتر در موضوعات اجتماعی با لحن حماسی آمیخته با صلابت و سنگینی شعر خراسانی و نیز در بردارنده ترکیبات نو و تازه با تصویرگری‌های خلاقانه و بدیع منتشر شده است.